Vonatbalesetek

A Szövetségi Vasúti Közigazgatási Hivatal biztonsági elemzése szerint csak 2009-ben több mint 1000 vonatbalesetet jelentettek be New York államban. Ezek egyharmada személyszállító vonatokkal kapcsolatos. A balesetekből 29 végződött halállal. A balesetek okai között szerepelnek emberi tényezők, berendezések, vágányok és jelzőlámpák hibái.

Egyes balesetek nem járnak jelentős incidenssel, kisiklásssal vagy ütközéssel. Ha Ön megsérült bármilyen típusú vonatbalesetben (például miközben fel- vagy leszállt a vonatról), és a sérülések okozója valaki más gondatlansága vagy egy hibás termék használata volt, akkor lehetséges, hogy a sérült emberek kártérítéshez folyamodjanak orvosi számláik kifizetéséért, az elszenvedett fájdalomért és szenvedésért, bármilyen tulajdon elveszítéséért, a sérülés következtében elveszített bérért és így tovább.

A sérülés és a felépülés igénybe veszi a károsult minden idejét és energiáját, az ideje pedig korlátozott, hogy érvényesítse követeléseit. A legfontosabb határidők elmulasztása elveheti az esélyét annak, hogy valaha is kártérítést kapjon. Ezért nagyon fontos, hogy mihamarabb konzultáljon egy tapasztalt New York-i személyi sérülésekkel foglalkozó ügyvéddel.

A New York-i személyi sérülésekkel foglalkozó Ronai & Ronai, LLP, ügyvédi irodának több mint egy évtizedes tapasztalata van balesetekkel kapcsolatos ügyekben. Megértjük a megpróbáltatásokat, amin Ön keresztül megy, és ezért Önnek egy azonnali és teljes körű pénzügyi helyreállításra van szüksége. Egy elkötelezett, segítőkész személyzettel készek vagyunk, hogy segítsünk Önnek összegyűjteni a szükséges bizonyítékokat, és elkészíteni a legerősebb keresetet, amit csak lehet az Ön nevében, akár legyen az egy megegyezés a biztosítótársaságokkal, vagy ha szükséges, akkor a bíróságon képviseljük Önt.

A legtragikusabb esetben, amikor emberek elveszítették hozzátartozójukat vonatbalesetben, ügyvédeink segítenek, hogy a jogellenes halál miatt kártérítést kapjon a túlélő családtag.

Az ingyenes konzultációért hívjon minket a 1-800-664-7111, vagy töltse ki és küldje el az online “Kapcsolat” adatlapot.

 
 
Rónai és Rónai Ügyvédi Iroda