Veszélyes anyagokból származó balesetek

Bármelyikünk ki lehet itéve veszélyes anyagoknak a közterületen, vagy saját otthonunkban (azbeszt, például megtalálható sok otthonban az egész Egyesült Államokban). Ugyanakkor a munkavállalók egyes iparágakban nagyobb valószínűséggel vannak kitéve az ilyen anyagoknak munkájuk közben huzamosabb ideig.

Veszélyes anyagoknak való kitétel súlyos betegségekhez vezethet. Ha a munkavállalók megsebesültek ennek következtében, ők is kérhetik a Munkavállalók Kártérítésére kifizetett ellátásokat, azonban további pénzügyi kompenzációért folyamodhatnak a veszélyes anyagok gyártóihoz, vagy más szervezetekhez, amelyek részt vettek a veszélyeztetésben. Az ilyen kártérítés azokat a károkat fedezné, amelyekre a Munkavállalók Kártérítésére kifizetett kompenzáció nem terjed ki, mint például a fájdalom és szenvedés ami a súlyos betegség által keletkezett.

Ha Ön azt gyanítja, hogy ki volt téve veszélyes anyagokna, és attól Ön beteg lett, akkor Önnek ezt meg kell beszélnie egy személyi sérülésekkel foglalkozó ügyvéddel, aki jártas ezen a területen a törvényben. Amint felfedez egy lehetséges kapcsolatot a veszélyes anyag és a betegség között, korlátozott ideje van arra, hogy a törvényes határidőn belül kártérítést nyújtsont be. Ha ez a határidő lejár, akkor az ügyet elutasítják.

Különböző szövetségi és állami előírások kötelezik a munkaadókat, hogy a munkavállalókat tájékoztassák minden egyes veszélyes vegyszerről, ami jelen lehet egy adott munkahelyen, ha a vegyi anyag elszabadul. Ezen kívül, ha a munkavállalók ki vannak téve veszélyes anyagoknak, a  munkáltatók kötelesek nyilvántartást vezetni az említett eseményekről. Ezért az ilyen ügyekkel foglalkozó ügyvéd jobb helyzetben van, hogy a bizonyítékokat beszerezze, mint a sérült. Az ügyvéd képes összegyűjteni és bemutatni szakértői vallomásokat a veszélyes anyagoknak való kitétel miatt elszenvedett sérülésekről.

A  Ronai & Ronai LLP ügyvédi irodának sikeres múltja van, jelentős az eredményeket ért el olyan ügyekben, amelyben  a New York-i lakosok sebesültek meg veszélyes anyagok miatt. Azokkal a családokkal is dolgozunk, akik szeretteiket veszítették el ilyen expozíció következtében, az ilyen helyzetekben a családtagok folyamodhatnak a jogellenes halálért járó kártérítésért. Dolgozunk fáradhatatlanul, hogy azonnali kártérítést szerezzünk ügyfeleink számára. Mi nem kapunk fizetést, csak akkor, ha ügyfeleink megkapják a kártérítésüket.

Az ingyenes konzultációt hívjon minket a 1-800-664-7111, vagy töltse ki és küldje el az online “Kapcsolat” adatlapot.

 
 
Rónai és Rónai Ügyvédi Iroda