Ólomfesték mérgezés

Az ólom egy erősen mérgező anyag, amely jelen van a különféle háztartási termékekben, beleértve az ólom-alapú festékeket, amelyeket használtak az otthonokban szerte az Egyesült Államokban sok éven át. Az Egyesült Államok Fogyasztói Termékbiztonsági Bizottsága szerint az ólom-alapú festék az egyik fő forrása az ólommérgezésnek a gyermekeknél és a felnőtteknél.

Hat éven aluli gyermekek a legvalószínűbb áldozatok és ők szenvedik a legsúlyosabb károkat ólomfesték mérgezés miatt. Festékdarabok evése vagy olyan por belélegzése, amely tartalmazhat ólmot, a gyermek agykárosodását okozhatka, késések lehetnek a fizikai és szellemi fejlődésében, és negatív hatást gyakorolhatnak a koncentrációs képességeire. Terhes nőknél is kárt okozhat az ólommérgezés, amely károsíthatja a magzati fejlődést. Ezen túlmenően, olyan felnőttek esetében is kialakulhat idegkárosodás, koordinációs zavar és egyéb egészségügyi problémák, akik ki vannak téve az ólom-alapú festéknek.

2009-ben New York állam létrehozott egy új Task Force-t a gyerekkori ólommérgezés megelőzéséről. Ez bizonyítja, hogy ez egy folyamatos és jogos aggodalom az államban. Számos szövetségi, állami és önkormányzati törvény és rendelet foglalkozik az ólommérgezés kérdésével. Így ha tudja, vagy gyanítja, hogy Ön vagy gyermeke áldozata egy ólommérgezésnek, keressen fel egy New York-i személyi sérüléssekkel foglalkozó ügyvédet, aki jártas ólommérgezési ügyekben. Ingatlantulajdonosok, bölcsődék működtetői, építkezések tulajdonosai vagy más szervezetek lehetnek jogilag felelősek a sérülésekért, és akkor lehet, hogy Ön kap kártérítést a keletkező kárért, amely Önt vagy gyermekét érte.

Több mint egy évtizede segít a Ronai and Ronai, LLP ügyvédi iroda károsult embereknek pénzügyi kompenzációt szerezni orvosi számlákért, a fájdalomért és a szenvedésért, s egyéb veszteségekért, amelyeket ólommérgezés okozott. Ha Ön megsérült veszélyes anyag hatása miatt, nem kell Önnek az egész terhet a hátán cipelnie. Írjon nekünk ma, és nézzük meg, hogy tudunk segíteni.

Tapasztalt és gondoskodó ügyvédeink és  jogi asszisztenseink szakmai és kisegítő személyzetünk minden tőle telhetőt megtesz, hogy kellő eredményeket érjünk el. Készenléti alapon dolgozunk, ami azt jelenti, hogy nem kapunk pénzt addig, amíg Ön nem kap pénzt.

Az ingyenes konzultációért hívjon minket a 1-800-664-7111, vagy töltse ki és küldje el az online “Kapcsolat” adatlapot.

 
 
Rónai és Rónai Ügyvédi Iroda