Munkahelyi diszkrimináció

Mindannyiunk számára fontos a munkahelyünk, de azért, hogy Ön a munkahelyét megtartsa, nem kell elviselnie a feletteseitől, illetve a munkatársaitól a megkülönböztetést vagy megalázó viselkedést. Ha Ön megkülönböztetést vagy zaklatást érzékel, beleértve a szexuális zaklatást is, akár férfi, akár nő, akkor Önnek meg kell beszélnie az ügyét egy tapasztalt ügyvéddel, aki segít megvédeni a jogait.

Különféle állami és szövetségi törvények tiltják a hátrányos megkülönböztetést a foglalkoztatás területén, mint például a felvétel, az elbocsájtás, az oktatás, a kompenzáció vagy az előléptetések terén. A munkaadónak nem szabad hátrányos megkülönböztetést használnia Önnel szemben faji, bőrszín, életkor, nem, nemzetiség, fogyatékosság vagy vallás szerint. A munkáltatónak szintén tilos az, hogy megvonja Öntől a jogait, hogy harcoljon a munkahelyi diszkrimináció ellen, vagy “visszaélésnek” minősítsék azt a munkával kapcsolatos információk bizalmas voltára, a nyilvánosságtól való védelemre hivatkozva.

Ha Ön úgy gondolja, hogy zaklatás érte a munkahelyén, vagy megtagadták a munkáját, az előléptetését faj, kor, nem, nemzetiség, fogyatékosság, vagy vallás alapján, akkor forduljon a Ronai & Ronai, LLP ügyvédi irodához még ma. Lehet, hogy mi képesek vagyunk kártérítésért folyamodni az Ön nevében. Ha Önt jogtalanul elbocsátották, lehetséges, hogy mi képesek vagyunk visszavetetni Önt. És ha kiáll a jogaiért, akkor azoknak is segít, akiknek hasonló elbánásban lenne részük.

A munkaadók meghozhatnak bizonyos döntéseket, ami mögött nem a megkülönböztetés áll. Például, ha az adott munka bizonyos képesítést megkövetel, akkor a munkáltató ésszerűen jár el, ha ezeket a  képesítéseket megköveteli a munkavállalótól. Mivel a diszkriminatív intézkedések nem mindig nyilvánvalóak, ezért nagyon fontos, hogy megvitassa a helyzetet a Ronai & Ronai LLP ügyvédi  irodával a lehető legrövidebb időn belül. Ha Ön úgy gondolja, hogy diszkrimináció érte, akkor kap tőlünk egy objektív véleményt. Olyan szakembertől, aki ismeri ezt a jogi területet, és segít megtenni a megfelelő lépéseket, valamint tud tárgyalni az Ön nevében.

New York-ban tapasztalt ügyvédek jogi csapata áll rendelkezésére a Ronai & Ronai, LLP ügyvédi irodánál, akik elkötelezettek, hogy megvédjék a visszaéléstől a munkavállalókat, akiket megkárosított a munkahelyi diszkrimináció.

Az ingyenes konzultációért hívjon minket a 1-800-664-7111 számon, vagy töltse ki és küldje el az online “Kapcsolat” adatlapot.

 
 
Rónai és Rónai Ügyvédi Iroda