Munkahelyi balesetek

Munkavállalók, akik megsérültek munka közben, kérhetik a Munkavállalók Kártérítésére kifizetett ellátásokat, amelyek lefedik a sérült munkavállalók orvosi kezelési költségeit, és bizonyos százalékát a sérülés miatt elveszített béreknek. Munkavállalók még olyan ellátásokat is kaphatnak, amikor egy munkával kapcsolatos sérülés súlyosbítja vagy kivált egy korábban elszenvedett sérülést.

Azonban a Munkavállalók Kártérítésére kifizetett juttatás nem terjed ki más típusú károkra, amit egy sérülés okozhat, mint például a fájdalom és a szenvedés, vagy az ehhez kapcsolódó érzelmi stressz. Bizonyos esetekben, amikor egy sérülést valaki más okozta, mint például az áldozat munkáltatója, az a személy, aki munkával kapcsolatos sérülést szenvedett, teljes kártérítést kaphat az elszenvedett károkért, ha benyújtja a személyi sérülésből fakadó követelését. A sérült munkavállalónak igazolnia kell, hogy neki kárt okozott valaki más hanyagsága, vagy valamilyen hibás termék használata.

Bizonyos esetekben, ha a sérülést ezen tények kombinációja okozta, és a munkáltató nem követte a Munkavállalók Kártérítésében rögzített eljárást, a személyi sérülés benyújtásának követelése lehet az egyetlen út a pénzügyi kártérítéshez.

A személyi sérülésekkel foglalkozó  Ronai & Ronai, LLP ügyvédi iroda nagyon sok megsérült munkavállalónak segített már kártérítésekben, olyanoknak például, akik elcsúsztak vagy elestek munka közben. Építési balesetek különösen vezethetnek súlyos sérülésekhez és akár halált is okozhnak. Ügyvédink sikeresen képviseltek már számos építőipari munkást, valamint a családtagokat, akiknek hozzátartozóik meghaltak. Sikereket és nagy eredményeket értünk el olyan munkavállalók nevében, akik veszélyes anyagok miatt sérültek meg, beleértve az azbesztet.

Néhány ember tévesen úgy gondolja, hogy a Munkavállalók Kártérítésére kifizetett kompenzáció az egyetlen nyitva álló jogorvoslati lehetőség. Ha Ön elszenvedett egy ilyen sérülést, ahelyett, hogy feltételezésekért költségekbe verné magát, kérjük, hívjon minket ma egy ingyenes konzultációra. Mint tapasztalt személyi sérülésekkel foglalkozó ügyvédek, biztosítani tudjuk, hogy megbízható tájékoztatást és reális helyzetértékelést kap a személyes helyzetére. Amikor képviseljük Önt, nem számolunk fel díjat, kivéve, ha kapunk kártérítést az Ön sérüléséért.

Az ingyenes konzultációért hívjon minket a 1-800-664-7111, vagy töltse ki és küldje el az online “Kapcsolat” adatlapot.

 
 
Rónai és Rónai Ügyvédi Iroda