Hibás termékek okozta balesetek

Mindannyian hallottunk már olyan termékekről, amelyeket „visszahívtak, visszavontak” mert megsérültek az emberek miattuk: gyógyszerek, amelyeknek bizonyítottan káros hatásuk van, kiságy olyan részekkel, amelyekbe a csecsemők feje beszorult, autók hibás fékrendszerrel, stb. Ha egy személy megsérül egy hibás termék használata közben, az a személy kérheti a pénzügyi kompenzációt a keletkező kárért. Az ilyen kártérítés kiterjedhet a személy orvosi számláinak fedezésére, elveszített béreire, és egyéb gazdasági veszteségekre, amelyek a hibás termék által keletkeztek, fedezheti az áldozat fájdalmát és a szenvedését, “lefordítva” azt egy pénzösszegre.

Termékek három különböző módon lehetek hibásak: hibásan gyártották, úgy tervezték meg őket, hogy nem biztonságosak, még akkor sem, ha helyesen gyártották őket, vagy esetleg “hibás” figyelmeztetésekkel vannak ellátva. Ha a hibás termék egy korlát, vagy egy játék, egy élelmiszer  vagy egy elektromos kéziszerszám, egy autó gumiabroncsa, vagy egy medence fedele volt, és ha Ön megsérült az említett termék által, akkor Ön kártérítést követelhet a termék gyártójától, valamint a különböző szállítóláncoktól, akik a terméket eljuttatták Önhöz.

Ha Ön, vagy szerettei már súlyosan megsérültek egy hibás termék következtében New York-ban, akkor Önnek meg kellene beszélnie az esetét egy tapasztalt New York-i személyi sérülésekkel foglalkozó ügyvéddel a lehető leghamarabb. A társadalom elvárja a gyártóktól és a kereskedőktől, hogy viseljék a költségeket akkor, ha nem biztonságos terméket állítottak elő, vagy adnak el. Önnek nem kell egyedül viselni a sérülés következményeit.

A Ronai & Ronai LLP ügyvédi iroda 1996 óta képvisel olyan New York-i lakosokat, akik megsérültek hibás termékek által. Készen állunk, hogy összehozzunk egy szakértői csapatot, ügyvédeket, és kisegítő személyzetet, amely felépíti a legerősebb keresetet az Ön számára. Nem félünk bíróságra menni, ha az a  legjobb megoldás. Dolgozunk fáradhatatlanul, hogy azonnali kártérítést szerezzünk a sérült ügyfélnek, és mi csak akkor kapunk fizetést, ha ügyfeleink megkapják a kártérítésüket.

Az ingyenes konzultációért hívjon minket a 1-800-664-7111, vagy töltse ki és küldje el az online “Kapcsolat” adatlapot.

 
 
Rónai és Rónai Ügyvédi Iroda