Gyermekbalesetek

Amikor egy gyermek megsebesül valaki más gondatlansága következtében (beleértve az orvosi műhibát), vagy valamilyen hibás termék használata közben (akár kiságy, gyógyszerek, játékok vagy mozgólépcső által, stb), a gyermekek szüleinek vagy gyámjaink lehetőségük van pert indítani a kiskorúak nevében. Ilyen perekben a felperesek (akik elindították a pert) arra törekszenek, hogy megszerezzék az orvosi számláikért és a sérüléssel járó egyéb költségekért, valamint a gyermek fájdalmáért és szenvedéséért járó összeget

Bizonyos helyzetekben a szülők pert indíthatnak saját érzelmi károsodásuk, vagy a stressz miatt, ami a gyermekük sérüléséből adódott. Ezen felül, ha az alperes magatartása különösen elítélendő volt, a felperesek kérhetnek büntető kártérítést, ami egy külön pénzösszeg, amit az alperesnek kell fizetnie, amelynek célja a  büntetés és az elrettentő hatás elérése.

A gyerekek rugalmasak, hamar felgyógyulnak a sérülésekből, azonban néha a sérülések mértéke megváltoztathatja egy gyermek életét. A sérült gyermeknek szüksége lehet drága diagnosztikára, költséges kezelésekre és gyógyszerekre, hosszadalmas kórházi kezelésre és más típusú ellátásra. A törvény célja, hogy ezeket a költségeket arra a személyre vagy szervezetre hárítsa, amely felelős a kárért, és nem a gyermek családjától várja el, hogy küzdjön vele.

Néha, a gyermek sérülésével kapcsolatos költségek nem azonnal egyértelműek. Ha az Ön gyermeke megsérült, és Ön már kapcsolatba lépett egy biztosítótársasággal, amely egy megállapodást ajánlott fel Önnek, akkor Önnek meg kellene beszélnie az esetét egy tapasztalt New York-i személyi sérülésekkel foglalkozó ügyvéddel, mielőtt elfogadja a biztosítótársaság ajánlatát.

Egy tapasztalt, elkötelezett személyi sérülésekkel foglalkozó ügyvéd segít Önnek elérni egy jobb eredményt a megegyezésekben, vagy ha szükséges, a bíróság előtt. A Ronai & Ronai, LLP ügyvédei több mint egy évtizedes tapasztalattal képviselik sérült New York-iak ügyeit. Amíg Ön a gyermeke felépülésére összpontosít, mi a kompenzáció maximalizálására összpontosítunk.

Az ingyenes konzultációt hívjon minket a 1-800-664-7111, vagy töltse ki és küldje el az online “Kapcsolat” adatlapot.

 
 
Rónai és Rónai Ügyvédi Iroda