Építkezési balesetek

Építőipari munkavállalók esetében sokkal nagyobb a kockázata annak, hogy megsérülnek a munkahelyükön, mint más munkások esetében a legtöbb iparágban. Még akkor is, ha mindent megtesznek azért, hogy megvédjék magukat, mert sebezhetőek maradnak, ha más emberek gondatlanok körülöttük,  vagy ha az építkezésen használt termékek hibásnak bizonyulnak.

New Yorkban az állami munkaügyi törvények különleges védelmet biztosítanak az építőmunkásoknak. A munkaügyi törvény több szakasz az ingatlantulajdonosokat és a vállalkozókat teszi felelőssé az építőmunkások sérüléseiért, akik nem védik kellő biztonsági intézkedésekkel és eszközökkel a saját dolgozóikat. Egy külön szakasz vonatkozik azokra a munkavállalókra, akik úgy sérültek meg, hogy leestek a magasból. Ez egy gyakori építkezési baleset.

Ha Ön egy építőipari munkás, és megsérült, amikor a munkáját végezte, akkor Ön valószínűleg tudja, hogy jogosult a Munkavállalók Kártérítésére, amely magában foglalja az orvosi kezelést és az elveszített béreket, és kártérítést fizet bármilyen testrész elveszítéséért. Egyes esetekben a Munkavállalók Kártérítése kifizeti a fizikai terápiát és a szakmai tréninget is.

Azonban, ha a sérüléseket valaki más okozta, nem a munkáltató, például hibás termékeket használtak (állványzatok, szerszámok, vagy bármely más felhasznált termék a telephelyen), akkor lehet, hogy további kártérítésekért is folyamodhat. Az egyik kulcsfontosságú típusú kár, amivel nem foglalkozik a Munkavállalók Kártérítése, az a sérülés okozta fájdalom és szenvedés. Az ilyen kárt nehéz kifejezni pénzügyi szempontból, pedig valós és hatalmas kár lehet.

Ha Ön megsérült egy New York-i építkezési balesetben, akkor Önnek meg kell beszélnie az ügyét egy tapasztalt baleseti ügyvéddel, aki segíti, hogy minden rendelkezésre álló útvonalon elinduljanak a teljes kártérítésért a sérülések miatt.

A Ronai & Ronai LLP  ügyvédei sikeres ügyeket vittek, nagy eredményeket értek el  New York-i építkezésen megsérült munkások ügyeiben. Hívjon minket még ma egy ingyenes konzultációra, és derítse ki, mit tehetünk, hogy az Ön nevében a legerősebb keresetet dolgozzuk ki. Dolgozunk fáradhatatlanul, hogy azonnali kártérítést nyerjünk ügyfeleink számára, és mi csak akkor kapunk pénzt, ha az ügyfeleink megkapják a kártérítésüket.

Az ingyenes konzultációért hívjon minket a 1-800-664-7111, vagy töltse ki és küldje el az online “Kapcsolat” adatlapot.

 
 
Rónai és Rónai Ügyvédi Iroda