Elcsúszás és elesés okozta balesetek

Csúszások, esések, botlások súlyos sérülésekhez vezethetnek és komoly fizikai és pénzügyi következményekkel járhatnak azoknak az embereknek, akik megsérültek. Azonban, ha Ön elesés vagy csúszás következtében megsérült valaki más tulajdonában levő ingatlanon, akkor lehet, hogy folyamodhat pénzügyi kompenzációért (a jogi kifejezéssel “kártérítésért”) azért a kárért, amit elszenvedett.

Az ingatlan tulajdonosát vagy azt a személyt, szervezetet, akinek irányítása alatt van a tulajdon (például a bérlő) jogilag felelős a sérülésekért, ha Ő  okozta a  veszélyes állapotot, ami a balesethez vezetett, vagy tudott a veszélyes állapotról, és volt elég ideje, hogy megjavítsa, de nem tette meg. New Yorkban a tulajdonos akkor is felelősségre vonható, ha tudnia kellett volna a veszélyes állapotról, más szóval, tulajdonosoktól vagy bérlőktől elvárják, hogy megvizsgálják tulajdonukat gyakran és alaposan, hogy biztonságossá tegyék mások számára.

Ha Ön elesett és megsérült csúszós, nedves felületen, kopott vagy nem megfelelően épített lépcsőn, gyengén megvilágított műúton, vagy bármely hasonló körülmények között, akkor Önnek meg kell beszélnie az incidenst egy tapasztalt New York-i személyi sérülésekkel foglalkozó ügyvéddel. Mielőtt bármilyen nyilatkozatot adna egy biztosítótársaság képviselőjének, győződjön meg róla, hogy teljes mértékben megértette a jogait, valamint az esetlegesen felmerülő kérdéseket, amelyek csökkentenék az esélyét annak, hogy kártérítést kapjon a sérüléseiért.

Ha Ön munka közben elesett vagy megcsúszott, akkor Ön is jogosult kártérítésre a Munkavállalók Kártérítésére kifizetett biztosítás alapján. Ne bocsátkozzon feltételezésekbe: vitassa meg az ügyét egy ügyvéddel.

A Ronai & Ronai LLP ügyvédi iroda 1996 óta képvisel olyan New York-i lakosokat, akik megsérültek csúszás vagy elesés által. Hívjon minket ingyenes konzultációért, és mi talán tudunk Önnek kártérítést szerezni a kifizetett orvosi számláiért, bármilyen veszteségért, amely a baleset következtében keletkezett, szenvedésért és fájdalomért. Mi csak akkor kapunk fizetést, ha ügyfeleink megkapják a kártérítésüket.

Irodáink kényelmesen elérthető helyen vannak Manhattan-ben és Westchester-ben. Tapasztalt ügyvédekkel, kisegítő személyzettel fáradhatatlanul dolgozunk, hogy azonnali kompenzáiót érjünk el sérült ügyfeleink számára.

Az ingyenes konzultációért hívjon minket a 1-800-664-7111, vagy töltse ki és küldje el az online “Kapcsolat” adatlapot.

 
 
Rónai és Rónai Ügyvédi Iroda