Égések/sérülések

Az égés rendkívül fájdalmas, még kis égési sérülések is csúnya hegeket hagyhatnak maguk után. Mint tapasztalt személyi sérülésekkel foglalkozó ügyvédek, tudjuk, hogy a súlyos égési sérülések kezelése nagyon drága, sok időt igényel, és sok fájdalommal jár. Ilyen kezelések közé tartozik például a bőroltás és egyéb sebészeti beavatkozások, amelyek hosszú kórházi ápolást igényelhetnek. Ezután a seb-eltávolító eljárások, amelyek további költségeket igényelnek, pénzbeli és időveszteséggel járnak, ezáltal további lelki fájdalmat okoznak.

Ha Ön égési sérüléseket szenvedett  különböző helyzetekben, beleértve autóbaleseteket, vonat baleseteket és munkahelyi baleseteket, akkor lehet, hogy Ön jogosult kártérítésre az orvosi számláinak kompenzációjára, a fájdalomért és a szenvedésért, az érzelmi stresszért, amit elszenvedett a sérülések és a maradandó égési sérülések okozta esztétikai károsodások miatt. Kártérítést kaphat az elveszett bérekért, egyéb járulékos költségeiért és így tovább. Ha az égést hibás termék okozta, akkor is benyújthat kártérítési igényt a hibás termék gyártójával és szállítójával szemben.

Mivel a felépülés az égési sérülésekből hosszú időt vesz igénybe, lehetséges, hogy Önnek nincs ideje és energiája arra, hogy megvizsgálja alaposan a károkozás körülményeit, nincs ideje vagy türelme, esetleg szakértelme a bizonyítékok összegyűjtéséhez, a szükséges papírmunkához. Nincs ereje tárgyalni és vitatkozni biztosítási társaságokkal vagy ügyvédekkel, akik megpróbálják korlátozni a kártérítés összegét, amelyet kifizetnének Önnek.

Ha kezelés szorult égés által okozott sérülés miatt, amely valakinek a gondatlansága vagy hibás termék használata révén következett be, akkor Önnek szüksége van egy tapasztalt, gondoskodó és hatékony ügyvédre az Ön oldalán. A New York-i személyi sérülésekkel foglalkozó Ronai & Ronai LLP, ügyvédi iroda 1996 óta segít sérült emberek kártérítési ügyeiben sikeresen. Ha ránk bízza a képviseletet, akkor fáradhatatlanul dolgozunk, hogy elérjük a lehető legjobb eredményt az Ön helyzetében, gyorsan és hatékonyan. Mi összeállítunk egy szakértői csoportot, a kisegítő személyzettel együtt felépítjük a legerősebb keresetet, amit lehetséges az Ön nevében. Mi nem kapunk pénzt, csak akkor, ha Ön kap kártérítést a sérülései miatt.

Az ingyenes konzultációért hívjon minket a 1-800-664-7111, vagy töltse ki és küldje el az online “Kapcsolat” adatlapot.

 
 
Rónai és Rónai Ügyvédi Iroda