Autóbalesetek

Ha Ön megsérült egy autóbalesetben, akkor valószínűleg arra összpontosított, hogy helyreállítása az egészségét és a nyugalmát. Talán a biztosító már kapcsolatba lépett Önnel, de Ön nem tudja a teljes  figyelmét annak szentelni, hogy teljes kártérítést kapjon a sérüléséért.

Ha az Ön sérülését  valaki más hanyagsága okozta, vagy valamilyen hibás termék használata következtében lett autó baleset áldozata, akkor lehet, hogy Ön jogosult arra, hogy kártérítést kapjon a kifizetett orvosi számláiért, a fájdalomért és a szenvedésért, minden anyagi kárért, ami a balesettel összefügg, a baleset miatt kiesett bérekért, és még más dolgok miatt is. Még ha Ön részben hibás is volt a baleset miatt, akkor is lehetséges, hogy kaphat részleges kártérítést, megosztva a másik fél felelősségét.

A gazdasági kényszerhelyezet hatására néhány autóbalesetet szenvedő áldozatot belerángatnak a biztosító társaságok egy megegyezésbe. Azonban a személyi sérülés mértéke, a szükséges kezelések költségei nem válnak nyilvánvalóvá azonnal. Mielőtt elfogadna bármilyen ajánlatot egy biztosítótársaságtól, érdemes megvitatni az ügyét egy New York-i személyi sérülésekkel foglalkozó ügyvéddel.

Egy ilyen helyzetben, ha Önnek van egy tapasztalt és eredményes személyi sérülésekkel foglalkozó ügyvédje, akkor Ő segíthet Önnek elérni egy jobb eredményt, akár egy jobb megállapodást a biztosítótársasággal, vagy ha szükséges, akkor egy pert kezdeményezhet a bíróság előtt. A New York-i személyi sérülésekkel foglalkozó Ronai & Ronai, LLP, ügyvédi irodának több mint egy évtizedes tapasztalata van autóbaleset sérültjeivel kapcsolatos ügyekben, hasonló helyzetekben, amelyen éppen Ön megy keresztül. Egy elkötelezett, segítőkész személyzettel készek vagyunk, hogy segítsünk Önnek összegyűjteni a szükséges bizonyítékokat, és bemutatni a legerősebb keresetet, amit csak lehet, az Ön nevében.

Ezen túlmenően, ha Ön elveszítette egy hozzátartozóját egy autóbalesetben, segítünk Önnek, hogy a jogellenes halál miatt kártérítést kapjon mindazért a veszteségért, amit  elszenvedett az elhunyt személy halála miatt.

Az ingyenes konzultációért hívjon minket a 1-800-664-7111, vagy töltse ki és küldje el az online “Kapcsolat” adatlapot.

 
 
Rónai és Rónai Ügyvédi Iroda