Szakterületek

Hiszünk abban, hogy az emberek megérdemlik  a kártérítést az elszenvedett személyi sérülésekért. Több mint egy évtizede képviseljük az ügyfeleket, akik autóbalesetet, teherautó balesetet, építkezési balesetet, motorkerékpár balesetet szenvedtek, elcsúsztak és lezuhantak, veszélyes termékek és egyéb gondatlanságból elkövetett balesetek áldozatai vagy károsultjai.

Dolgoztunk ügyfelekkel, akik égési sérüléseket, bénulást, és sok más súlyos sérülést szenvedtek. Tapasztaltak, megbízhatóak és elismertek vagyunk. A személyi sérüléseket készenléti díj alapján kezeljük, ami azt jelenti, hogy az ügyfél nem fizet ügyvédi díjat, hacsak nem kapunk kártérítést az Ön javára.

Azok a kiemelt ügyek, amelyek ezen a weboldalon találhatók, csak példái a cégünk által képviselt leggyakoribb ügyeknek, baleseti típusoknak, és nem tekinthető egy minden ügyet tartalmazó listának.

Ha Ön megsérült, vesztesége van, orvosi számlák, elveszített bérek miatt, fájdalma van és szenved, akkor ne késlekedjen, kérjük, forduljon hozzánk egy ingyenes konzultációra, ahol az Ön különleges helyzetét megbeszélhetjük.

 
 
Rónai és Rónai Ügyvédi Iroda